Het eerste bericht van het grote avontuur - Reisverslag uit Hillegom, Nederland van Bart Lansbergen - WaarBenJij.nu Het eerste bericht van het grote avontuur - Reisverslag uit Hillegom, Nederland van Bart Lansbergen - WaarBenJij.nu

Het eerste bericht van het grote avontuur

Door: Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

02 Oktober 2007 | Nederland, Hillegom

Hallo allemaal,

Na een korte beslissings tijd gaat het er nu echt van komen.
Op 29 oktober gaat het avontuur beginnen.
Dan vlieg ik voor een periode van 1 jaar naar downunder(australie) en zuid oost Azie.
Ik heb er onwijs veel zin in en ben nu aant afkicken en wennen aan het niet werken. Wat dat ben ik 1 jaar lang niet van plan :):) heerlijk
(haha dat zeg ik nu nog... je weet maar nooit misschien kom ik wel iets heel leuks tegen)
Of dat zal gebeuren en alle andere verhalen over de dingen die ik ga meemaken en beleven komen op deze site te staan.
Als je het leuk vind kun jeje aanmelden en ontvang je een bericht als ik een nieuw verhaal of foto's op de site heb gezet. Dit aanmelden kan je doen door links van dit bericht je email adres in te vullen en op aanmelden te klikken...

En als jullie het leuk vinden kunnen jullie na elk verhaal een leuk berichtje plaatsen zodat ik ook nog wat leuks te lezen heb als ik weer eens op het internet kom :):)
Ik heb nog 27 dagen daarin ga ik nog wat voorbereiden,sporten, feesten, veel afscheid nemen en misschien toch nog even wat werken.

Nou dit was dan het eerste maar zeker niet het laatste bericht dus ik hoop dat jullie meerdere keren met open mond alle verhalen door zullen lezen over wat ik allemaal aan het beleven ben.

Groeten bart en ik hoop iedereen natuurlijk nog even te spreken voordat ik wegga :):)

• 03 Oktober 2007 - 02:51

Merfate:

Haaai,
    Wat ontzettend gemeen om een jaar weg te gaan. De laatste keer dat ik je sprak wou je maar voor 6 maanden op reis. Ik vind het echt super tof van je en ik ben zoooo jaloers. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Nieuw Zeeland aangezien je daar toch zo dichtbij bent.
    Een jaar klinkt heel erg lang maar geloof me het is voorbij voordat je het weet!
    Ik ga je verhalen zeker in de gaten houden en ik heb me al aangemeld op je site, maar wees gewaarschuwd...mocht je het in Australie teveel naar je zin hebben dan zou ik je nog wel eens kunnen gaan opzoeken :D

You will have a lot of fun, so keep us posted!!

• 05 Oktober 2007 - 14:49

Karima:

HeY Bart,

Begint er nu echt aan te komen he... Kan nog niet zegge dat ik ga misse, ken je pas anderhalve maand of zo haha, maar zal zeker wel aan je denken. VInd het echt leuk voor je dat je gaat en ben stiekem wel een beetje jarloes, vandaar dat ik je verhalen ga lezen op deze site... kan ik stiekem een beetje mee genieten :P Kus

• 12 Oktober 2007 - 18:58

Robert Bodde:

Het ziet er goed uit Bart

Alvast een mooi jaar gewenst en veel plezier

groet Robert

• 16 Oktober 2007 - 14:08

Kim :

Ha Bart
    Heel veel plezier op dit grote avontuur!!
    We horen graag jou spannende verhalen...
    groetjes Kim en Ralf

• 18 Oktober 2007 - 08:37

Maaike:

Je bent en blijft een tien waard.

Het ga je goed.

Liefs je zuster

• 22 Oktober 2007 - 07:25

Fennie:

hej bart,

wat goed dat het er nu bijna aan zit te komen. Enorm veel plezier deze laatste maand nog even hier en genietse daar! Maar dat is niet zo moeilijk ;)

xfennie

• 22 Oktober 2007 - 10:10

Patrick Lansbergen:

he hallo bart ik heb gisteren nog je team zien spelen ze miste er nog eentje .veel plezier in australie gr

• 28 Oktober 2007 - 11:58

Ciska:

Je had gelijk Bart, we stonden inderdaad al aangemeld.
    Mooi hoor wat je gaat doen. We gaan heerlijk meegenieten van alle verhalen en prachtige foto`s. Enjoy!!

• 29 Oktober 2007 - 20:29

Angelique:

Enjoy...
    x je nicht

• 30 Oktober 2007 - 19:36

Joke:

Hé toffe wereldreiziger, veilig geland?
    Nu eens geen zeebenen maar vliegvleugels.
    Jammer voor onze date, maar wat in het vat zit...jij zal ze laten rollen.
    Doe lieve groetjes aan mijn nicht.
    Ik wens je een plek om lief te hebben,hoewel..het zullen er ontelbare worden. Hé Baaaaaart, ik volg je sporen
    en deel in jouw vreugde.
    Een avond/tuurlijke tocht en veel mooie ont-moetingen toegewenst.
    "Wherever you be I will be".Good luck Bart.

• 31 Oktober 2007 - 18:59

Saskia:

Dit doe je goed Bart!
    Have fun...
    Ben benieuwd naar je verhalen,
    Groetjes Sas

• 01 November 2007 - 09:06

Jeanine:

Heee Toppertje!!!

Hoe is je vlucht geweest???
    Lange trip he!!!
    Hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen...
    Nu is je reis echt begonnen, spannend hoor!

Heel veel plezier en dikke kus van mij!

Mis je nu al!!!

Have fun!

• 01 November 2007 - 14:28

Ilse:

Poepietje...

Hoe is het daar? Ben je veilig aangekomen? Laat gauw wat weten! Heel erg benieuwd naar alle avonturen die zullen komen...

Mis je.............

Ilse xox...

• 02 November 2007 - 10:24

Elisabeth:

Het is 2 november en nog geen bericht van je uit Australie. Ben je ons nu al vergeten? Mooie boel is dat!
    Ik hoop dat je geniet van alle indrukken, laat je maar lekker onderdompelen.
    Ik mis overigen nu al de hot stones....
    mvg Elisabeth

• 20 November 2007 - 12:35

Jan Van Hassel :

Bart alles goed, ik ga over een week starten met de Revalidatie van 3 Maanden
    Bart de groeten en blijv GEZOND

Jan van Hassel

Verslag uit: Nederland, Hillegom