Jippieeeeeeee de foto's
Door: Bart
Blijf op de hoogte en volg Bart
17 Maart 2008 | Australië, Rockingham
Hallo allemaaaaaaaal,
Bedankt voor alle smsjes en telefoontjes voor me verjaardag was erg cool. het is toch raar om je verjaardag te vieren en dan niet je familie en vrienden om je heen te hebben. En dan ook nog eens in een plaats te zijn waar je totaal geen bereik hebt dus ook geen smsjes kan ontvangen maaaaaaaaaaaaaaaaaar ik heb alles overleeft en kreeg gelukkkig de volgende dag alle smsjes binnen :) en voor de mensen die me vergeten zijn :( kan je zien hoe snel dat gaat als je niet meer in hetzelfde land bent. haha nee dat is een grap.op de avond was het cool die gasten hadden in de nacht champagne gekockt en natuurlijk opgedronken met ze alle, de volgende dag lekker gewerkt op de kermis in de schiettent veel lol met de locals en de andere mensen die op de kermis werken. Daarna alles afbreken en geloof me zo vies ben ik nog nooit geweest op me verjaardag maar na een shower ben je weer helemaal schoon en wilde we naar het dorpje gaan maar de taxi kwam maar niet dus toen maar lekker bij de caravan gedronken en heb een coole avond gehad en kan niet alles meer herinneren aan het eind van de nacht ;) Dus dat is altijd goed. andere verjaardag maar ook veel lol zoals ik dat altijd heb hier het is 1 groot feest en anders maken we het wel. Ik werk nog 1 week op de kermis want dit is een hele grote kermis en we wilden hem een beetje helpen het is 4 dagen opbouwen en dan 3 dagen kermis en 1 dag afbouwen dus het is niet de makkelijkste week maar dat gaat helemaal goed komen. En daarna ga ik weer lekker reizen waar ik super veel zin in heb.
Ik heb niet veel tijd nu maar ik schrijf snel weer een lange mail waarin ik alles zal vertellen maar ik kon me foto's plaatsen hier hehe eindelijk dus ik wil jullie beetje jaloers maken.
Geniet van de foto's
De groeten van de 24 jarige
Geniet van de foto's
De groeten van de 24 jarige
17 Maart 2008 - 15:40
Maaike:
Jajaja, maak ons maar weer lekker.
Hier regent het, dus ik zou vooral daar blijven. Heb afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag gevierd dat jij jarig was en dat resulteerde in 3 dagen koppijn.
Kreeg vd week een brief van het alternatief: of we ooit nog eens van plan zijn langs te komen.
En die spin...ARGH!!!! Als je hem maar daar laat. Je cadeau staat in de wacht, dus dan heb je iets om voor terug te komen. Haha!
Over een maand begint onze befaamde biertocht weer. Heb me weer ingeschreven, maar nu met het dubbele aantal. Volgend jaar ben je weer vd partij makker! Lekker op de tandem lachen, gieren, brullen.
Lieve Bart, fijne dagen! -
17 Maart 2008 - 15:49
Debbie:
Haha potverdikkie, ik ben inderdaad jaloers! Maar zal je snel is wat van mijn mooie zonsondergangen en stranden laten zien!! ;)
Leuk om even met je bellen! Jippiee!!
Dikke kus, je zusje -
18 Maart 2008 - 15:46
Joke,:
Hoi, Bart, je kent mij al hé: nog van harte Barti. Wat een "wervelend" leven op die kermis, eem leuke ervaring ljkt mij.Ik ben benieuwd naar het volgende avontuur.
Ook al ben jij en is j0uw familie uitgevlogen de draad is niet verbroken en pakken we in het daarmaals weer op.
Een zalig Pasen en toi, toi, lieve groetjes Joke
18 Maart 2008 - 16:41
Karima:
Hey Bartjeee!!!
Hoe is ie? Als ik je laatste bericht zo lees, heb je het echt naar je zin! Coole foto's en leuk om te zien dat je écht op die kermis werkt... je bent nog kegger dan ik eerst dacht hahah :P Die bril misstaat je ook niet hahah, ben je je lenzen kwijt?:P Nou nog veel plezier!!!!!
Kusjessssssssssss -
18 Maart 2008 - 16:41
Karima:
Hey Bartjeee!!!
Kusjessssssssssss -
19 Maart 2008 - 19:38
Saskia:
Hey Bart,
Een beetje laat,maar nog van harte gefeliciteerd.Wat een gezellige en mooie foto's.
Ik lees nog steeds met plezier je verhalen,wat een ander leventje zo he,je maakt in een korte tijd zoveel mee.In ieder geval een fantastische levenservaring,die voorlopig nog ff voort duurt!
Enne je Engels gaat prima he..ha,ha,.
Aan deze kant van de aardbol gebeurt weinig bijzonders,we wachten met z'n allen nog steeds op de zon maar die wil nog niet zo,het is hollen tussen de buien door.De pasen staat natuurlijk voor de deur dus dat word eieren zoeken voor de meiden.En ja dan de corso,ja kan me vorig jaar maar al te goed herinneren en wat waren die pizza's toen lekker he!!
Nou werkse nog en succes,
have fun,groetjes Sas