Mijn leven in thailand is super :) - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Bart Lansbergen - WaarBenJij.nu Mijn leven in thailand is super :) - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Bart Lansbergen - WaarBenJij.nu

Mijn leven in thailand is super :)

Door: Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

08 Oktober 2008 | Thailand, Koh Tao

Hallo vrienden,
Hoe is het ermee dan? Ik hoorde dat het al weer een beetje koud begint te worden mmmmmmm dat is niet zo best. En iedereen ook weer lekker aan het werk op al de suffe werkplekken die nooit veranderen. Ik kan zeggen dat ik medelijden met jullie heb hoor. Maar ja wat kan ik eraan doen.;)
Ik zal jullie even op de hoogte brengen hoe mijn leven er op het moment uitziet. Ik doe dus momenteel de cursus voor dive master bij de duikschool Big Blue in Koh Tao en heb een goede tijd hier. De werkomgeving maakt het er ook niet slechter op moet ik zeggen. Mijn kantoor is de zee en die heeft een temperatuur van 30 graden ( niet slecht he) en ik kan zeggen dat er super veel te zien is en ik me zeker niet verveel daar. Er is zijn super veel verschillende soorten vis van groot to klein. En ook in super grote groepen en veel kleuren, ook zwem ik een paar keer per week rond met de haaien op 30 meter diepte, en soms is me grote vriend de zeeschildpad er ook. Alleen is er wel 1 ding dat ik echt ranzig vind en dat is dat iedereen gewoon maar spuugt en plast in mijn kantoor(de zee). Maar naast dat hoor je mij niet klagen. En als je na het duiken weer boven komt is het altijd zo rond de 35 graden en heb je de hele dag zon. Daarna doen we met ze alle een gezelligheids drankje en bekijken we met ze alle de zonsondergang. :) Zijn jullie al beetje jaloers geworden? Ik hoop het maar. En anders moet je maar even naar de foto’s kijken misschien ben je het dan.
Ooo heerlijk om dit verhaal zo te kunnen schrijven. Nu realiseer ik me weer hoe lekker het is om elke dag hier te kunnen zitten. Helaas moet ik over 3 weken wel alweer naar huis toe. En zeg het nogmaal ik kom aan op 25 oktober om 9 uur smorgens en reseveer de avond maar want dan gaan we gezellig met ze alle wat drinken. Jippieeeeeee nou is het natuurlijk super moeilijk om dit geweldige eiland achter me te laten maar gelukkig krijg ik jullie daar voor terug :). Waar ik ook wel weer naar uitkijk.
Dit eiland hier is zo relax in 10 min ben je aan de andere kant van het eiland er is dus niet echt veel te doen naast het duiken hier. Er zijn hier 46 duikscholen wat het dus wel heel druk maakt. Maar de sfeer is wel heel erg relax. Ik denk dat ik de laatste 4 weken geen schoenen en slippers heb gedragen omdat iedereen hier op bloten voeten rond loopt. Ik cross nog steeds lekker rond op me scoter en me bungalow is ook super. Als je wil kan je bijna 5 keer duiken op een dag dat is relax want al de duiksites zijn rondom het eiland. Je kan vertrekken om 7 uur en bent na 2 duiken weer terug om 11 uur of je vertrekt om 1 uur. Nu vind ik dat zelf een betere tijd pfff anders is het zo vroeg maar in de morgen duik je meestal met de haaien wat ook wel cool isnatuurlijk he. De grootse is rond de 3 meter en ze hebben rief en bull sharkes hier. Ik heb 10 dagen niet kunnen duiken want me kleine teen zat vast ergens onder de boot was zo pijnlijk en zat vast voor 1,5 minuut dacht echt dat ik hem ging verliezen maar nu is alles weer super. Ik kon niet in het water en duiken dus dacht ik, ik ga even naar bangkok om een laptop te kopen het is alleen maar 12 uur heen, hele dag shopen en dan weer 12 uur terug. Haha geloof me na een tijdje maakt afstand echt niet meeruit hoor. Dus heb nu lekker me eigen laptop. :) Me telefoon is alleen kapto door het vele water dus kan geen berichten meer lezen, je kan me wel bellen maar ik kan weer niet zien wie er belt. Dat is beetje jammer.
Ik zal ook even een paar mooie foto’s erbij doen zodat jullie beetje kunnen zien hoe het er hier uitziet. En geloof me je mag best jaloers zijn. ;)
En ik hoop jullie allemaal weer te zien in 3 weken, geniet nog lekker van de rust zonder mij en dan zal ik al jullie oren van julie kop af lullen met al me verhalen en foto’s.
Zonnige groeten van Thailand

• 08 Oktober 2008 - 07:00

Debbie:

AAAh Bart!
    Ik ben zeker jaloers!
    Kom maar snel weer terug!
    Kijk uit voor al die haaien he!!
    Kuss

• 08 Oktober 2008 - 07:57

Hennie V G:

Hi Bart, wat een geweldig verhaal en wat een paradijs om in te leven. Daar zul je nog vaak weer aan terug denken als je weer thuis bent, maar ja, wat is thuis inmiddels voor jou he? Wens je een heel fijne laatste weken in Thailand, geniet ervan en ik hoop je gauw weer te zien in Nederland. Lieve groeten van Hennie v G

• 08 Oktober 2008 - 13:27

Sanne:

Het is hier zeker koud! Maar gelukkig heb ik alles behalve saai werk. Alhoewel ik moet zeggen dat de werkomgeving wel wat zou kunnen verbeteren ja. Een frisse duik af en toe kan geen kwaad!

Die foto's wekken wel wat weemoed op. Was ik nog maar...
    Geniet van je laatste weekjes!

x

• 08 Oktober 2008 - 14:49

Anneloes:

Hey Bart,

Wat super je verhaal !! ben echt jalours! Wil over 2 jaartjes ofzo ook die curses wel gaan doen lijkt me suoer vet!
    Heel veel plezier nog daar!!
    X anneloes wiggers

• 09 Oktober 2008 - 18:45

Cees Ippel:

Hallo Bart,

Leuk weer deze prachtige foto's te zien en je levensverhaal weer te lezen, wat een avontuur!
    Het is ook hier heerlijk!! de schaatsbaan in Haarlem is weer open dus maken weer de bekende rondjes.Het verschil is wel heel groot!
    Duiken is echt te gek daar zo te zien, ja ik ben jaloers jaaa, genieten!! want hier in zee zie je niets en het is behoorlijk koud.
    Wat een pracht leven! Kijk uit met vissen groter dan een meter!!(tenen) Tot over een paar weekjes! de tijd gaat snel hé?
    Groeten Cees

• 10 Oktober 2008 - 05:59

Evan:

He Bartje, is bijna over dat luizenleven van je hah.

geniet er nog even van.

ik zie je snel groeten!!

Verslag uit: Thailand, Koh Tao

Bart