Bart is aan het werk en je raad nooit waar :) - Reisverslag uit Perth, Australië van Bart Lansbergen - WaarBenJij.nu Bart is aan het werk en je raad nooit waar :) - Reisverslag uit Perth, Australië van Bart Lansbergen - WaarBenJij.nu

Bart is aan het werk en je raad nooit waar :)

Door: Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

01 Maart 2008 | Australië, Perth

Hallo allemaal,

Hier even een snel bericht om jullie update te geven wat ik tegenwoordig doe.

Ik ben dus nu naar de andere kant van het land gevlogen en het weer is hier totaal anders het is al de dagen zo warm bijna geen wolken en geen regen jippieee. maar hier zijn weer een hoop reclamens voor huid kanker want er is hier een gat in de ozonlaag (komt door wat jullie allemaal doen daar in europa) temperatuur wisseld tussen 30 en 42 graden. Zeg maar erg warm dus.

Maar even een update hoe het is afgelopen hier. De nacht dat we aankwamen hadden we dus geen kamer we lande om 2 uur snachts en gelukkig had het vliegtuig kussen en dekens die hebben we dus mooi meegenomen. en toen we aankwamen hebben we een mooi hoekje opgezocht tassen aan ons lichaam vast gebonden en proberen te slapen nou heb ik daar meestal niet zo moeite mee dus dat ging wel lukken tot om 5 uur het vliegveld weer begon te draaien. airco aan aaa dan is het echt koud dus over me korte broek een spijkerbroek aangetrokken trui aan die ik voor het eerst gebruikte in aussie, (zag er dus echt niet uit) en weer verder proberen te slapen werd ik later wakker waren er gewoon chineezen foto's van ons aan het maken. haha is weer eens anders wakker worden.Ook dat went dus weer verder slapen en om 9 uur de hostels gaan bellen voor slaapplekken. Gelukkig vonden we wat dus we waren safe voor 3 dagen en vrienden van ons die hadden dus auto gehuurd en sliepen daar voor 3 dagen en sneakte elke dag ons hostel binnen voor een shower en om te koken.
In 3 dagen beetje de stad bekeken en opzoek naar werk robert had al de volgende dag werk als schonnmaker in het hostel want hij had echt nog maar 50 dollar ofzo. 1 dag naar de zee gegaan die is hier echt een stuk kouder omdat hij van de andere kant komt. maar wel een supper mooie zonsondergang gezien echt te coole foto's. Maar het probleem is dus dat ik me fotos niet kan plaatsen ik snap er niks van en ben ook neit zo technies met computers dus dat gaat niet echt lukken dus helaas moet ik jullie nog even laten wachten.
En toen zagen we een coole advertentie werken op een fairground (kermis) voor 2 maanden haha we dachten dat is grappig dus wij belde die gast konden we de volgende woensdag beginnen met 4 gasten want reis nu ook met thomas van germany en matt van england. Haha te grappig he? Dus woendag begonnen moesten we alles opzetten voor een evenement voor de politie. Tis echt hard en zwaar werk en ook omdat het 36 graden is en de zon je behoorlijk opwarmt. Maar ik moet de autoscooters opbouwen en hij heeft nog 2 andere grote atracties en 4 luchtkussen en 2 baby dingen en schietkraam en 3 andere kramen. Dus dat is behoorlijk wat. Aan de eind van de dag ben je dus echt gewoon zwart. Het kost 16 uur om alles op te bouwen en 5 om alles af te breken en geloof me het is echt knap hoe ze alles in 1 vrachtwagen krijgen. Maar we reizen dus elke week naar nieuwe plek dus zo zie je ook nog wat van het land en we slapen met 4 in een caravan en krijgen ook nog aardig geld dus het is cool. Weer nieuwe ervaring en een hoop fan dus nu ben ik een echte kamper en reis een beetje rond.

Verder de nachten hier ook hoop fan perth is totaal volgeboekt omdat er veel mijnen zijn hier en daar veel werk is.
Dus we konden niet genoeg bedden krijgen. we waren met 3 en er was 1 bed vrij dus die geboekt en dan kaartspellejte spelen om te bepalen wie er in het bed slaapt en wie op de grond. en gister hadden we een dubbel room voor 4 personen. Dat betekent dus een dubbel bed en gelukkig hadden we ergnes op de gang een matras gevonden dus die naar de kamer gesleept en gelukkig won ik die avond kon ik op de matras slapen en die andere 3 gasten in het dubbel bed haha we hadden een hoop fun. Werd wakker en 1 gast was toch maar op de grond gaan slapen. haha maar gelukkig hebben we vanavond allemaal een eigenbed want we hebben nu een familie room jaja dat gaat snel hier :) en morgen slapen we in de camper maar we moeten eerst 8 uur rijden naar de volgende city om daar weer alles op te gaan zetten. Jippieeeeeeeeee

Haha voor mij was het een super week ik hoop dat jullie je ook een beetje vermaakt hebben hoop dat het nu lekker stormt bij jullie dus jullie kunnen lekker op de bank zitten op je zaterdag avond. Geniet ervan dan ga ik nu even de stad in om ook mijn einde van me werkweek te vieren na 4 maanden geen werk. Tis toch even raar hoor en ook om weer voor een baas te werken en alle commandoos te krijgen. Maar geloof me ik overleef het wel. hahaha.

Helaas kan ik niet me foto's plaatsen ik had jullie graag jaloers gemaakt.

Geniet van het weekend dan ga ik het ook lekker doen.

Zonnige groet van De Kamper

• 01 Maart 2008 - 15:51

Joke:

Ha, kermis-"Attractie", Bart in actie.
    Ik zie je lachend en breed-sporend je handel "verkopen"; op je lijf geschreven.
    Hard werken zit wel in je bloed dat scheelt; een spannend avontuur weer.
    Met natuurlijk ook wel leuke meiden dat hoort toch ook bij kermis.
    Welke muziek draaien ze daarbij?
    Hé Bart het gaat zo die gaat: draaiend in de rondte. Veel plezier he, doeg.
    Warm sjaloom oh nee, betere een cool sjaloom, liefs Joke.

• 03 Maart 2008 - 12:28

Wen:

He OZZY!

Hier een berichtje uit het zonnige Gerlos, ik zit er nog steeds maar t wordt nu aftellen. 25 maart ga ik naar Saalbach en 29 maart kan ik met vrienden mee terug reiden naar huis. En dan....afkikken van het boarden en de alcohol en....me duitser. Ben happy hier met alle leuke mensen en vriendje. Volgend jaar wil ik gewoon weer en daarna naar Australie. Heb een hoop ozzys leren kennen en ben zelfs uitgenodigd om daar les te komen geven. We zien wel weer wat mij allemaal gaat brengen. Leuk je verhaal te hebben gelezen kermisklant! Geniet er maar weer van en tot horens. Dikke kus

• 03 Maart 2008 - 17:09

Frank:

Ha Bartjoooh,

Wat heb je een gave klus gevonden.
    En tegelijkertijd kun je veel zien en meemaken. Met Robert blijft het goed gaan. Hij is je nog niet zat :)
    He makker maak er weer wat moois van!
    Dat is jou wel toevertrouwd.
    Alle goeds uit een winderig en stormachtig Nederland.

• 12 Maart 2008 - 16:02

Nik (Zusje Vn J Zus):

Lekker bezig Bartje! Keep up the good work! Word met je verhaal jaloerser! Werkse de aankomende maanden! X

Verslag uit: Australië, Perth

Bart