Bart showed eindelijk photo's :)

Door: Bart

Blijf op de hoogte en volg Bart

09 Juli 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo Allemaal,

Daar ben ik alweer hoor.
Ik heb eindelijk paar photos geplaats zo ik denk dat wil ik jullie laten weten en laten zien :)
Nog steeds alles goed hier. En ben weer alleen die nieuwe fitness is weer weggegaan. ik denk niet dat het cruise life voor hem was zo dat is relax nu kan ik weer dubbel verdienen en heb ik de kamer weer voor mezelf :) Nu weer afwachten of ik iemand anders erbij krijg je weet het nooit hier. Maar begin het nu steeds meer te snappen welke dingen ik op het juiste moment tegen die dikke amerikanen moet zeggen dus begin ook beter te scoren en ze te inspireren zo ben weer helemaal gelukkig. En ook vandaag was ik op een tour die andere in die 4x4 was trouwens echt geweldig was goed funn en ook in de langste zipline of the world geweest in totaal 1,5 minuut naar beneden scheuren met 70 km per uur. vandaag was ik whale watching en was echt geweldig zal 15 humback whales dat zijn die lelijke met al die bulten en zag er 7 uit het water springen was echt geweldig zie ook photo de guest pay 180 doller en wij krigjen die tour gratis dus dat is leuk dan hoor. Krijg je echt de beste plekken van alaska te zien en de salmon die ze hier hebben is echt geweldig, dus probeer er zoveel mogelijk van te eten. En het is moeilijk te omschrijven hoe het leven hier is, soms werk je 14 uur per dag en de andere dag ben je vrij en geniet je van de plekken of de wereld het is super. En ik heb een goede tijd ik vermaak me goed!
En hebben jullie nu ook allemaal al vakantie? en al weggeweest? ik hoop dat jullie je allemaal zwaar goed vermaken en een goede tijd hebben want daar is het leven voor gemaakt. Geniet van elke dag he daar zijn ze voor gemaakt.
En ik heb dus eindelijk een paar foto's geplaats ik hoop dat jullie me nog herineeren en anders bij deze. hahahhaha :)

En sorry voor mijn dutch, ten eerste schrijf ik dit in een bar en ten tweede ik spreek alleen nederlands als ik naar thuis bel wat is 1 keer in de 2 weken dus gaat snel achteruit. Maar hoop dat jullie uitgepuzzled heb wat ik probeer te vertellen.

Dikk kussssssssssss en geniet vna de zomer maak er wat moois van.

Byeeeeeee

• 09 Juli 2009 - 07:35

Wen:

Eindelijk een paar foto's van je zeg....daar hebben we op moeten wachten. Niet veel maar wel heel gaaf die van die Wale!!!
    Jouw NL trekt wel weer bij als je weer hier bent, jouw Engels komt helemaal goed zo te lezen. We snappen je, hor.
    Had je al op de hoogte gesteld dat ik met Otje op reis ga, heb ook begrepen dat jullie ook geen onbekende zijn. En.....we hebben geboekt!!! 30 sept. vliegen we uit :-)! Grappig is dat via MIAMI het goedkoopst was, dus laten we dan maar weekje daar blijven, nog aanraaders? Jij bent daar toch ook geweest?! 12 okt begint onze taalcursus Spaans in Guatemala. Heb er echt zin in, maar wat een pakket met formulieren moeten er geregeld worden zeg, alsof je bij de politie gaat. Ik wil heel graag na Guatemala door midden-amerika naar zuid-amerika (westkust) hoppen via een paar exotic eilandjes naar nieuw-zeeland en aussie. Ik zie inmiddels wel hoe het gaat lopen en wanneer het allemaal gaat gebeuren. Op me werk heb ik het nu alleen erg naar me zin en is het geen straf meer, ik probeer nog zo veel mogelijk me best te doen, je weet nooit waar het goed voor is. Feesjes heb ik ook weer te pakken, zaterdag naar dance valley en ben weer vaker bij woodstock te vinden. Hebben lekker weer al gehad hier. Enjoy life over there dear, miss you! Hopefully we will see us in central-America? Who know's....

Bigg kiss XXX

• 10 Juli 2009 - 11:34

Frank:

Gaaf Bart,
    Het lijkt wel een varende stad. Je zit er nog relaxed bij.Have a good time!

• 10 Juli 2009 - 15:27

Fem:

hi hi
    cool man die foto's. Nou ik zit ook weer lekker op het water caribbean princess. nog maar 2 dagen maar gaat wel weer gezellig worden. voor 9 maanden hahah dus ga er maar weer voor. jij zal al wel bijna weer klaar zijn. nog veel plezier en succes

kiss

• 13 Juli 2009 - 07:55

Debbie:

Eindelijk wat foto's lieve broer! Super vet van die mooie walvissen. Ik zit nu in Zanzibar, een exotisch eiland in Afrika! Heel Fraai!!

Geniet nog maar lekker in Alaska! Miss you

• 01 Augustus 2009 - 09:42

Ineke:

Hoi lieverd,
    we zijn weer back in town!! En hebben een geweldige tijd in Frankrijk gehad, maar de foto's van jou liegen er ook niet om. Fantastisch om zoveel prachtige natuur te zien. Wij zijn ook naar een gletscher 2800 mtr hoog geklommen, toch wel bijzonder.
    We bellen!!!!!!
    Liefs Ineke

• 14 Augustus 2009 - 01:04

Jennifer (Novotel;-):

Hey Topper !!!

Wat een mooi verhaal weer... Volgens mij heb jij een goud leven... GENIET ERVAN !!! Hier mis je niks, ik mis je vrolijke aanwezigheid nog vaak genoeg, maar gelukkig hebben we het gabber-filmpje nog van je ;-) hahahahaha
    Momenteel loop ik nu 4 nachtdiensten, heerlijk. Maar ook niet voor lang meer hoor. Ik denk dat ik in december voor 4 maanden naar Oostenrijk ga om skiles te geven. KANNIE WACHTUH!!!
    Wie weet heb ik dan ook wel een waarbenjijnu-site.

Bartje, hou je goed, geniet en leef met de dag.

Dikke kus Jennifer

• 03 December 2009 - 10:00

Jos In Australia:

"Good day Mate"
    Alles gaat goed hier, de warme zomer is weer terug met dagen in de 40 graden met warmer nachten rond the 20 ,geen regen in zicht.
    warme en zonnige kerstmis en nieuwjaar festiviteiten onder weg.
    Geniet wat je doe het is werk en reizen tezamen werk is hier ook hard te vinden vooral in 18-24 leeftijd groep ,special met geen werk ervaring.
    Al de beste voor 2010 en pretige festiviteiten en anjoy life.
    See you later Jos

• 16 Juni 2010 - 19:03

Joke:

Hé, jonge rakker, je bent weer in beeld, on line zelfs en worldwide.
    Leuk weer wat van mijn lieve neef te kunnen lezen; ik heb je gemist man, sedert jouw bezoek aan mij.Ineke heeft ook mij weer op jouw kaart gezet, dus bij deze.
    Golven hoog en bonkend het lawaai; nee... dan de bloemen op Bali en de rokjes op Hawai.
    Ik wens je een goede reis behouden vaart en ,ooie ont-moetingen.
    Een lieve kus en een warm sjaloom, Joke

Verslag uit: Nederland, Amsterdam